Mat

Er egg bra for helsa?
I påska spiser vi dobbelt så mye som ellers i året. “Egg kan inngå i et sunt og variert kosthold”...
Damplassen: Bakeriets "hemmelighet" om hvorfor bollene er så populære
Midt i idylliske Damplassen i hjertet av Ullevål Hageby ligger et av byens eldste bakerier. Vi tok turen....
Pinnekjøttelskere ser etter kjøtt
De som spiser pinnekjøtt til jul, er i hovedsak ute etter det samme når de velger pinnekjøtt i butikken....
Superkornet ingen vil spise
Norske kornbønder dyrker nesten 600.000 tonn i året, men vi nordmenn spiser bare en halv prosent av avlinga....
Fem tips til mindre matsvinn
Opplysningskontoret for melk og meieriprodukter (MELK) markerer den internasjonale dagen mot matsvinn,...
Test av yoghurt for spedbarn: Mye sukker, lite yoghurt
Forbrukerrådet har sett på innholdet i åtte yoghurter til spedbarn. Mye frukt og sukkerarter, og til...